Betyg och recensioner

Start » Betyg och recensioner
Mari Aleborg - Auktoriserad hudterapeut

Välkommen till Luxury Life i Solna – här är det dina behov och din hud som står i fokus. Som den enda experten i företaget får du en unik och personlig hudvårdsupplevelse skräddarsydd efter just dina önskemål. Utforska mitt exklusiva utbud av skönhetsbehandlingar och produkter, skapade för att ge dig en strålande och ungdomlig hud.

Läs mina kunders entusiastiska recensioner och betyg för att upptäcka den oöverträffade service och de fantastiska resultat jag levererar. Upplev en hudvårdsresa som tar dig till nya höjder av lyx och skönhet hos Luxury Life i Solna.

Jenny J.
2024-04-05
Mari är så trevlig, kunnig, hjälpsam och duktig! Jag kommer att göra mina framtida behandlingar hos Mari i hennes mysiga lilla lokal ! Tack för idag! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kerstin L.
2024-04-04
Toppen
Ulrika N.
2024-03-18
Jättenöjd med fransar och bryn!🌟
Eva H.
2024-02-29
Tack för den underbara effekten. Jag älskar denna behandlingen. Det är garanterat att jag bokar tid för flera besök. Mari är erfaren hudterapeut. Professionell bemötande.Jag fick en härligt upplevelse.
vanessa p.
2024-02-28
Jättetrevlig och så himla duktig!
Första gången jag gjorde lash och browlift och blev så nöjd med det 🙂
Charlotte A.
2024-02-27
Att efter en stressig arbetsdag hamna i händerna på Mari var FANTASTISKT! Professionell och trevlig. Längtar redan tillbaka!
Annelie W.
2024-01-30
Alltid lika nöjd när jag går därifrån <3
Pia L.
2023-12-12
Mari är väldigt proffsig. Man får alltid en avkopplande och trevlig stund. Man är trygg i hennes händer.Samt man går alltid nöjd därifrån. Kan varmt rekommendera henne!
Emanuel L.
2023-11-21
Fantastisk service och goda resultat på kort tid. Mari har alltid dig som kund i fokus.
Ulrika I.
2023-11-01
Alltid lika nöjd med Maria behandlingar. Väldigt trevlig och noggrann ❤️🥰
Biljana T.
2023-10-14
Ett par fantastiskt avkopplande timmar vid Mari, kan varmt rekommendera!
Hanna B.
2023-10-02
Mari är lyhörd och duktig.
Olga N.
2023-09-25
Alltid lika professionell och duktig. Har gått många år hos Mari med massor av olika behandlingar med fantastiska resultat. Ni blir inte besvikna!
Ann-Britt K.
2023-09-21
Alltid nöjd 😊
Tanja S.
2023-09-09
Mari är mycket trevlig, kunnig och noggrann. Har redan bokat in fler behandlingar.
Marie Ö.
2023-08-30
Underbart 😍 Så trevligt ställe. Mari,supertrevlig och jättejätteduktig! Slappnade av och somnade…vaknade med böjda och färgade fransar. Blev jättebra och jag är såååå nöjd❣️ Rekommenderas varmt!
Elin H.
2023-08-01
Mari är proffsig och snabb! Resultatet blev kanon!
Ronny G.
2023-07-29
Så väl omhändertagen att jag hittat mitt nya stammis ställe!
Nettan L.
2023-07-17
Jag blev väl omhändertagen och ett fint resultat av behandlingen blev det oxå.
Sara S.
2023-07-10
Jättebra! Kan verkligen rekommendera!
veronica i.
2023-07-05
Mari är fantastisk. Hon utför magi med mina bryn och fransar. Känner mig sååå omhändertagen ❤️
Ann-charlotte E.
2023-06-29
Mari är bara bäst
Linda V.
2023-06-29
Blev så otroligt nöjd med mina fransar efter en lash-lift hos Mari.
Maria V.
2023-06-22
Bästa Mari; alltid lika proffsigt och personligt bemötande med super bra resultat. 🥰
Sofie E.
2023-06-19
Mari är fantastisk! Jag fixar alltid mina bryn och fransar hos henne.
Eleni E.
2023-06-09
Mari är så duktig, professionell och ger bra råd. Provade på TRX idag för första gången och är nöjd hittills.
Annelie W.
2023-06-01
Är jättenöjd som vanligt. Du är bäst Mari ❤️
Ulrika I.
2023-05-30
Jättenöjd med ansiktsbehandlingen hos Mari 🥰 Så skönt ❤️
Sara S.
2023-05-23
Mari var otrolig vänlig och omhändertagande
Sandra o.
2023-05-18
Vänlig, proffsig, fräsch lokal, mycket information!
🙂 från en tacksam kund
Susann C.
2023-05-15
Mari är så trevlig och jag är så nöjd 🤗❤️
Hanna B.
2023-05-15
Jättefin brynfärgning och trevligt bemötande. Extra plus för soft singer-songwriter musik i behandlingsrummet hälsar en som är lite trött på panflöjter. 😊
Marie W.
2023-05-15
Mycket nöjd och kan varmt rekommendera Mari.
Maria O.
2023-05-11
Fantastiskt rätt igenom! BÄST!
Annika C.
2023-05-01
Härlig och proffsig behandling!
Ida W.
2023-03-31
Gjorde en fantastisk ansiktsbehandling med all lyx man kan tänka sig! Tack för fint bemötande och en härlig behandling ☺️
Pia L.
2023-03-29
Mari är väldigt professionell och kunnig.
Det är alltid en trevlig och avkopplande
stund.
Annachristina P.
2023-03-17
Suverän behandling, otroligt resultat!
Linn L.
2023-02-21
Så trevlig och proffsig!
Camilla O.
2023-02-07
Alltid trevligt och proffsigt bemötande!
Rekommenderar Maris behandlingar varmt!!
Christina R.
2023-02-01
Som alltid mycket nöjd både med behandlingen och med helheten!
Frideriki A.
2023-01-18
Mari är världens omtänksammaste person. Duktig, lyssnar på kunden och försöker göra allt för att kunden ska bli nöjd med sina behandlingar.
Anna-Lena W.
2023-01-13
Mari är toppen och rekommenderas.
Marianne L.
2023-01-13
Väldigt skön massage och avslappnande.
Anette H.
2023-01-09
Alltid lika nöjd, oavsett behandling. Mari är superbra, snäll och lyhörd!
Marie B.
2023-01-09
Så mysig salong och härliga tjejjer😍
Maria T.
2023-01-03
Mari är underbar ärlig och proffsigt. Jag verkligen rekommenderar laserhårborttagning där.
Annika M.
2022-12-28
Bästa bästa Mari! Så lyhörd och kompetent. Alltid lika nöjd!
Marie S.
2022-12-21
Ännu en underbar ansiktsbehandling hos en fantastiskt kunnig och varm Mari. Rekommenderar hennes behandlingar enormt mycket!
Jenny A.
2022-12-20
Superbra ansiktsbehandling, så bra resultat och väldigt avkopplande. Blir så nöjd men färgning av bryn och fransar varje gång!
Christina R.
2022-12-17
Avkopplande och proffsig behandling.
Liza L.
2022-12-05
Mycket nöjd! Kommer tillbaka.
Daniel A.
2022-12-05
Jättenöjd!
Viktoria T.
2022-11-29
Jätteduktig och trevlig!!
Annika M.
2022-11-23
Jag har gått till Mari i flera år och går alltid därifrån nöjd. Hon är uppmärksam, noggrann, lugn och otroligt kunnig!
Camilla O.
2022-11-16
Toppen fint besök,
Rekommenderas!!
Liza L.
2022-11-04
Proffsig och trevlig! Kommer tillbaka.
Edyta Z.
2022-10-20
Fantastiskt bemötande, mysigt salong och väldigt bekväm bänk/stol. Jättenöjd med behandlingen.Tack & Ses nästa vecka.
Linda R.
2022-10-13
Mari är så duktig och trevlig!
Anna R.
2022-09-29
Mari är en stjärna!
Hanna E.
2022-09-21
Toppen!!
Sara J.
2022-09-15
Känner mig lika fantastiskt omhändertagen varje gång jag besöker Mari🙏
Elin A.
2022-09-12
Super härlig. Kan rekommendera
Tanja S.
2022-08-28
Tack för jättesnygga ögonbryn!
Josefin F.
2022-08-26
Mari är väldigt professionell, serviceinriktad och duktig på det hon gör.
Anna F.
2022-08-03
Gjorde en Dermapen behandling hos Mari. Första gången för mig och hon va så lugn och professionell i sitt bemötande! Rekommenderas varmt!
Anna L.
2022-07-20
Omhändertagande och duktig!
Jennifer B.
2022-07-18
Super nöjd med både fransar och bryn!
Inger L.
2022-07-17
Trevligt bemötande och service
Carola O.
2022-07-15
Mitt andra besök hos Mari och Luxury Life och definitivt inte det sista! Lika skönt, bra och ljuvligt denna gång! Super nöjd! 💫🌟💫
Ulrika T.
2022-07-07
Gjorde en Exilis ultra behandling, nöjd, kommer gå tillbaka. Mari är trevlig och förklarar vad hon gör. Dessutom har hon bra pris
Sara C.
2022-07-07
Gjorde för första gången brow lift idag hos Marie och jag är så sjukt nöjd! Kommer aldrig gå till någon annan ❤️
Maria N.
2022-06-30
Bra info och välkomnande innan besöket,fint resultat och trevligt bemötande.Rent och snyggt kommer definitivt återkomma för fler behandlingar 😊
Gabriella K.
2022-06-28
Otroligt trevligt besök, kände mig väl omhändertagen och behandlingen var både effektiv och härlig! Kommer snart tillbaka. 💜
Ulrika I.
2022-06-27
Jättetrevlig, väldigt seriös och kommunikativ 🥰 Nöjd med andra ord 😊
Rocio T.
2022-06-19
Trevligt bemötande och väldigt professionell 🥰
Mimmi H.
2022-06-18
Väldigt nöjd med mitt första besök hos Mari. Fick mig att känna mig lugn och trygg.
Pia L.
2022-06-03
Blir alltid super nöjd hos Mari. Hon är proffesionell i sitt yrke och det är alltid en trevlig stund hos henne. Man känner sig trygg och avslappnad.
Ing-Marie H.
2022-06-03
Trevligt bemötande och härlig atmosfär. Så rogivande och Mari är duktig
Maria O.
2022-06-01
BÄST!! Så fint omhändertagande. Rekommenderas starkt!
Annelie W.
2022-05-31
Är alltid lika nöjd när man varit där 💕
Rebeca K.
2022-05-10
Mari är otroligt noggrann, professionell och varm. Här får du ett fantastiskt bemötande och blir väl omhändertagen under din behandling! Riktig stjärna ⭐️
Christina H.
2022-05-07
Kändes proffsigt och Mari var trevlig och lättsam. Mysiga lokaler också. Kan varmt rekommendera.
Christina
Ann-Britt K.
2022-04-26
Härlig ansikt behandling rekommenderar 🤗
Anna W.
2022-04-25
Är jättenöjd med behandlingen och Mari är verkligen supergullig. Rekommenderas varmt!
Sofie E.
2022-03-29
Mari gör alltid mina bryn och fransar lika fina!
Olga N.
2022-03-28
Mari är så fantastisk och grym på det hon gör, så bra variationer på behandlingar.
Lise-Lotte H.
2022-03-25
En mycket skön och avkopplande behandling. Jag är så nöjd. Kan varmt rekommendera.
Ann-charlotte E.
2022-03-17
Fantastiskt duktig , kan varmt rekommendera
Carina B.
2022-03-14
Mari är jätteduktig och så trevlig. Man känner sig verkligen välkommen och omhändertagen. Rekommenderar 🌟🌟🌟🌟🌟
Pia L.
2022-03-02
Mari är professionell och trevlig. Man känner sig trygg när man gör behandlingar hos henne.
Linda R.
2022-02-24
Mari är så himla trevlig och jag har stort förtroende för henne. Det infinner sig ett lugn när man är hos henne, trots att man gör microneedling 😉
Annelie W.
2022-02-19
Så bra är jätte nöjd som vanligt
Helena G.
2022-02-16
En mycket skön och avkopplande behandling
Carola O.
2022-02-11
Grymt bra och ljuvlig, avkopplande stund med super fint resultat! Första gången jag var där och kommer definitivt gå dit igen! Tack Mari, vi ses igen!
Elsa J.
2022-02-11
Supertrevligt besök 🤩
Annika M.
2022-02-10
Mari är min go to för lashlift! Får alltid superfin böj och det håller länge! Stort plus att Mari är så himla trevlig och behaglig. I trygga händer varje gång
Diana O.
2022-02-09
Supertrevlig och proffsig !
Henrik F.
2022-02-03
Toppen! Kan varmt rekommendera ett besök!
Tova B.
2022-01-19
Supernöjd denna gång också!⭐️
karin w.
2022-01-07
Mari är lyhörd till ens behov och ser verkligen till så att man går därifrån nöjd! 👌🏼🤩
Matilda L.
2021-12-20
Trevligt, lyhört bemötande av Mari, kände mig mycket väl omhändertagen. Fick goda rekommendationer för min hud och välbehövlig, strålande lyster som resultat.
Klara L.
2021-12-20
Första gången jag besökte Mari och absolut inte sista, blev supernöjd med resultatet och imponerad av det fina bemötandet. Rekommenderas! 🤩
Maria T.
2021-12-18
Mari är jätteduktig. Jag är jättenöjd.
Tova B.
2021-12-17
Resultaten på mina plockade samt färgade bryn/fransar blev över min förväntan. Så nöjd!
Mari var inkännande, lugn och trevlig att prata med.
Hit kommer jag gå nästa gång!
Ann-Britt K.
2021-12-15
Mycket nöjd kommer tillbaks 🤗
Merja K.
2021-12-05
Toppen behandling och mysig miljö. Rekommenderas varmt!
Elin V.
2021-12-03
Fantastiskt med ett besök hos Mari. Hela jag mår bra. Huden får glow och fransarna är så fina.
Eva L.
2021-11-26
Första gången jag var hos Mari och gjorde ansiktsbehandling. Absolut inte sista gången. Kan verkligen rekommendera Mari.
Kristin N.
2021-11-26
Så professionell! Blev supernöjd. Så mysigt att få gå dit och bli ompysslad
Eva L.
2021-11-25
BÄST!
Catrine J.
2021-11-19
Bäst på alla sätt!! Rekommenderas varmt!
Veronica D.
2021-10-30
Lyx
Känner mig bortskämd och avslappnad
Rekommenderar varmt att gå till Mari!
Elin W.
2021-10-28
Gjorde lashlift och är såå nöjd! Mari är så duktig och fin, kan varmt rekommendera ett besök hos henne! 🌟🌟🌟🌟🌟
Annika M.
2021-10-26
Mari är så proffsig och härlig i sitt sätt. Jag känner mig trygg i hennes händer och går alltid därifrån väldigt nöjd.
Jenny N.
2021-10-04
Ingen annan en Mari får fixa mina fransar och bryn, alltid jättebra resultat och superfint bemötande!
Marita H.
2021-10-01
Varmt och tryggt bemötande, metodisk och proffsig. En inspirerande stund som gav mersmak.🌸… och fint resultat.🙂
Pia L.
2021-08-31
Känns väldigt bra att komma till Mari.
Hon är kunnig och proffesionellt.
Ida H.
2021-08-04
Mari är en sån proffsig och trevlig person – det är verkligen en underbar upplevelse. Rekommenderar varmt!
Anna A.
2021-07-20
Proffsigt bemötande o fina fransar!🤩
Stina N.
2021-07-18
Jättetrevligt besök o duktig tjej! Gjorde färgning av fransar o bryn, m plockning. Brynen blev lite mörkare än tänkt men annars mkt nöjd!
Karolina D.
2021-06-21
Fantastiskt, man känner sig väl omhändertagen❤
Älskar resultat för mina bryn och fransar, TACK Mari!
Maria V.
2021-06-14
Professionellt men ändå personligt bemötande. Brow&lash lift med top resultat. Återkommer garanterat!
💎💎💎💎💎
Annika M.
2021-06-04
Mari är så proffesionell, känner mig alltid trygg hos henne. Kommer aldrig göra lashlift hos någon annan!
Sofie T.
2021-06-03
Fantastiskt! Så proffsig och duktig på det hon gör! Och super trevlig som ett extra pluss. Helt klart den bästa !
Henrik F.
2021-05-27
Mari är toppen! Ser fram emot nästa besök
Alexandra O.
2021-05-20
Avslappnande miljö och trevligt bemötande. Jag har prövat andra laserbehandlingar och denna kändes knappt. Påminde om en varm massage.
Christoffer S.
2021-05-18
Så bra, med en extra touch på allt, som uppvärmda ljumma glidmedel för tex hårborttagningen.
Anna Q.
2021-05-11
Det är en känsla av egentid med guldkant hos Mari. Fräsch och fin lokal, professionellt bemötande och behandlingarna känns som top of the line. Kommer absolut fortsätta att gå till Mari!
Magdalena A.
2021-05-06
Fantastiskt med hy som en barnrumpa!
Åsa M.
2021-05-06
Alltid proffsigt o fantastiskt resultat. Skön, avslappnad känsla, bra produkter o trygghet i Maris kunskap. Så nöjd!
Emelie A.
2021-04-18
Känner mig alltid trygg och säker hos Mari och är supernöjd med mina laserbehandlingar. Rekommenderar starkt!
Annelie W.
2021-04-16
Helt underbart 😍
Tara K.
2021-04-12
Gjorde en klassisk ansiktsbehandling hos Mari och älskade de!! Super avkopplande och fick en så fin lyster och fräsch känsla i huden. Mari är grym!!!
Merja K.
2021-04-02
Toppen ställe!
Rebeca K.
2021-04-02
Fantastisk människa med god känsla för service och mycket professionellt bemötande. Kände mig väl omhändertagen och mycket trygg med Maris kompetens och kunskap ✨
Pia L.
2021-03-31
Mycket bra upplevelse då jag kände att jag kommit till en professionell och kunnig person som kan sitt yrke.
Frideriki A.
2021-03-19
Super trevlig och väldigt proffsigt omhändertagandet. Resultat redan efter första behandlingen.
Frida H.
2020-12-15
Så kunnig, behaglig och gav en väldigt skön och harmonisk behandling! Kan starkt rekommendera.
Gitte S.
2020-12-15
Mari var väldigt kunnig och trevlig. Behandlingen kändes jättebra. Hade en härlig lyster redan samma kväll.