Permanent hårborttagning

Start » Behandlingar » Permanent hårborttagning

En av marknadens mest effektiva maskiner för permanent hårborttagning! De tre mest effektiva våglängderna används i kombination i en och samma handenhet, Diode, Alexandrit och Yag laser.

Tekniken möjliggör en mångsidig behandling som arbetar på flera nivåer av huden samtidigt, vilket säkerställer att varje hårstrå behandlas effektivt och att resultatet blir långvarigt. Genom att omvandla laserenergi till värme kan jag säkert och effektivt eliminera hårsäckarna utan att riskera att skada din hud, vilket garanterar en smidig och bekymmersfri behandling för dig som kund.

En av marknadens mest effektiva maskiner för permanent hårborttagning! De tre mest effektiva våglängderna används i kombination i en och samma handenhet, Diode, Alexandrit och Yag laser.

Hur många behandlingar krävs?

För att uppnå de bästa möjliga resultaten rekommenderar jag vanligtvis en behandlingsserie bestående av mellan 6 och 8 sessioner, skräddarsydda efter din individuella hårväxtcykel. Jag föreslår också en optimal behandlingsintervall på 4-8 veckor mellan varje session för att säkerställa att du får det mest effektiva och hållbara resultatet från din behandling.

Investera i din självkänsla

Att investera i permanent hårborttagning är inte bara en kosmetisk förbättring utan en investering i din självkänsla och välbefinnande. Hos Luxury Life i Solna förstår jag vikten av att känna sig bekväm i sin egen hud. Med min personliga service kan jag hjälpa dig att uppnå den släta och hårfria hud du alltid drömt om.

 Kontakta mig idag för att boka din konsultation eller boka en behandling via Boka direkt och ta det första steget mot en hud du kommer att älska att visa upp.

Om behandlingen

Innan hårborttagningen

Undvik att vaxa, plocka eller epilera området i 30 dagar innan behandlingen, att raka området går bra. Tänka på att raka området som ska lasras dagen innan eller samma dag.

Är området som ska lasras väldigt litet eller bara några enstaka hårstrån så kan du spara det så rakar vi det på plats med engångshyvel.

Är du solbränd efter en tids intensivt solande så bör du vänta med behandlingen minst 14 dagar.

Efter hårborttagningen

Direkt efter behandlingen kan huden vara lätt röd och kännas lite varm. Du kan fortsätta att raka området men undvik att plocka, vaxa eller epilera. Det är dock viktigt att vara försiktig med solen och inte sola på en vecka efter behandlingen. Du kan direkt återgå till vardagliga aktiviteter.

Laserbehandling hos Luxury Life i Solna

Då utför vi inte en laserbehandling

 • Om du är under 18år
 • På inflammatoriska områden
 • Om du är gravid
 • Om du har en historia av hudcancer
 • Har gjort kemoterapi eller strålbehandling senare än 3 månader innan behandlingen
 • Användning av läkemedel som orsakar ljuskänslighet
 • Ljuskänsliga sjukdomar
 • Epilepsi
 • Tatuerade områden
 • Användning av Isotretionoin (medicin mot acne) under senaste 6 månaderna
 • Aktivt inplantat så som tex pacemaker

Tveka inte på att höra av dig vid frågor!